Vill du lyckas på webben?

Snabbkontakt 🔥 - Fyll i namn och nummer så ringer vi upp direkt.

Nej, jag är mer intresserad av Karriärmöjligheter (söka jobb) eller Praktikplats (LIA).

Jag är redan kund och behöver Support eller Direktuppgifter/Nummer till Team-Sphinxly.

Sphinxly AB, Banérgatan 44, 115 26 Stockholm - Sweden.

hej@sphinxly.se +08-665 00 30

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03

Erika Bonér

2024-06-24

Glad sommar! 🌸 Vi finns tillgängliga hela sommaren för service, support och hjälp - och tar även emot nya förfrågningar inför Q3-Q4 / Q1 2025. För support: suport@sphinxly.se, för förfrågningar: hej@sphinxly.se 

avatar

NiclasV

2024-01-01

Tips, klicka på cirkeln här ovanför för att testa nightmode! Om du inte väljer aktivt så synkas nightmode med dina systeminställningar ☀️🌒 Varför har inte alla moderna siter nightmode? 🤔

Skärmavbild 2022-02-21 kl. 08.59.33

Klobber

2024-06-24

Med vår nya 🤖 AI-översättningsfunktion kan du hålla flera språkversioner 🇸🇪🇺🇸🇩🇪 av din webbplats uppdaterade nästintill direkt - med ett knapptryck! Rullas nu ut till befintliga kunder som är intresserade.

fredro

Fredrik Elnéus

2024-06-24

Sphinxly presenterar: lansering av ny webbplats för DUROC GROUP, investmentbolag som investerar långsiktigt i industri- och handelsbolag. 🚀 www.duroc.com 

Pata

Patrik

2024-06-24

🌸 Fondbolag - titta hit! DORA (Digital Operational Resilience Act) gäller för en bred uppsättning finansiella företag i Sverige och övriga EU och ställer NYA krav på bl.a webben! Läs mer om DORA i vår blogg

Skärmavbild 2023-09-18 kl. 09.11.01

Jenny

2024-06-24

Sphinxly presenterar: Ny webbplats lanserad för 🏊‍♂️ Hydropool - Premiumbad inom Spabad och Swimspa. Hydropool har flera egna butiker och återförsäljare och även en direktshop mot konsument. hydropool.se

robert8

Robert Edvardsson

2024-06-24

Sphinxly presenterar: 📈 Ny webbplats lanserad för fondbolaget Brock Milton, F.D COELI GLOBAL. Brock Milton specialiserar sig på globala investeringar med aktieanalysen i Centrum. bmcapital.se

Varför Sphinxly?

Varför bygga webb med Sphinxly?

1. Struktur byggd för resultat
Struktur, navigation, innehåll och flöden på en webbplats måste byggas från dina besökares perspektiv - utifrån och in - inte inifrån och ut. Vem vill du ska besöka hemsidan - och vilket resultat hoppas du få? 

Genom att definiera mål, målgrupp och syfte med din hemsida kan vi genom SPIRA®-modellen skapa en optimerad struktur för just din verksamhet. Unik för dig, men byggd enligt bästa praxis för vad som faktiskt fungerar. Vill du ha fler kundförfrågningar? Vill du stötta upp era säljare? Ge rätt information till era medarbetare och befintliga kunder? Rektyrera rätt personal? (Eller kanske bara visa upp ert företag från er bästa vinkel för att bygga upp trovärdighet och image). Vi har modellerna som fungerar 2024. (För att få ut det mesta av investeringen så rekommenderar vi att börja med förenklat underlag för webbproduktion).

2. Vår Unika Designgaranti 
Vi har passion för vackra saker, och design påverkar köpbeteenden och hur man upplevs som företag. Vårt löfte: Blir du inte nöjd med våra designförslag under processen - så arbetar vi vidare med den tills du blir nöjd, eller avbryter samarbetet direkt - no questions asked. Vi vill bara jobba med kunder där vi långsiktigt kan etablera en god relation - och om någon av oss redan från början känner att det är på väg åt fel håll så kan vi gå skilda vägar. Vi är efter 20+ år i branschen övertygade om att vi kan framhäva er på bästa sätt och hjälpa er digitalisering till nästa nivå, och detta är en stolthet som genomsyrar vår organisation.

3. Allt under ett tak
Vi kan tillhandahålla allt som behövs för att lyckas digitalt via vårt core-team och vårt utökade nätverk där vi samarbetar med fotografer, animatörer, AI-utvecklare, skribenter/copys, content-creators, utvecklare och kreatörer för att kunna tillhandahålla bästa möjliga servicegrad med enbart en kontaktyta. 

4. Fast pris eller Webbyrå-As-A-Service
Vi sätter så långt vi kan alltid ett fast pris för hemsidesproduktioner och har fasta paket för både hemsidor, intranät, produktkataloger och ehandel. Vi har i över 1000 webbprojekt förfinat våra verktyg, processer och arbetssätt - och vet vad varje moment brukar ta i tid för att uppnå den nivå som ger er de resultat som ni är ute efter. För vissa typer av utvecklingsarbeten arbetar vi dock med fördel per timme/retainer, exempelvis vid skräddarsydd utveckling utan detaljerad teknisk specifikation eller för löpande samarbeten kring SEO, optimering och digital marknadsföring. Vi erbjuder även Webbyrå-As-A-Service enligt SPIRA-modellen för dig som behöver en långsiktigt proaktiv partner som löpande utvecklar er webbplats och digitala marknadsföring med mätbara och långsiktiga mål.

5. Trygghetsgaranti
Känn dig trygg! Du kan alltid nå vår support och jour, 24/7/365. Är något fel åtgärdar vi det direkt. Du når oss via vårt projektsystem, mail eller telefon. (Eller besök oss på Banérgatan i Stockholm).

6. Relation och personlighet
Vi är den lilla Webbyrån som vuxit upp, men som behåller den personliga kontakten i allt. Du kan alltid nå din personliga kontaktperson hos Sphinxly, eller kommunicera helt digitalt med oss via vårt projektsystem för frågor, feedback och önskemål. Vi finns fysiskt främst i Stockholm, men arbetar med kunder över hela Sverige och även internationellt. (Vi är dessutom otroligt trevliga! ;)

7. Kvalitetssäkring
Vi kvalitetssäkrar alla våra webbplatser i enighet med SPIRA, vår modell för att skapa hemsidor och webbtjänster med hög tillgänglighet och prestanda. Hemsidorna benchmarkas mot W3Schools Browser Statistics (vilket är statistik över vilka webbläsare, skärmuplösningar och operativsystem som används just nu) - och vi testar/optimerar för allt över 3% användning. Beroende på ditt behov så erbjuder vi även olika nivåer av tillgänlighetsanpassning (ex WCAG).

8. Prestandagaranti
För våra kunder med serviceavtal ingår att vi löpande kontrollerar och optimerar din webbplats för hastighet, säkerhet och prestanda. Oavsett servicenivå så säkerställer vi att alla webbplatser vi bygger har en god prestanda enligt Google PageSpeed.

9. Enkel administration - Content is king
Du kan göra allt innehållsarbete själv. Skapa sidor, ändra i texter, bilder, nyheter, produkter, användarkontonkonton/login. Vi bygger webb med block/sektioner - som du kan återanvända obegränsat för att skapa alla möjliga typer av innehåll och undersidor (utan att förstöra designen 😉. Du har tillgång till filarkiv, besökstatstik, dina pixlar/script, behörighetsroller och mycket mer - otroligt intuitivt och enkelt. Webb med högre prestanda, snabbare, enklare och säkrare. Sitter du fast i en seg, osäker eller svårjobbad teknikplattform? Kontakta oss för demo

10. ESS - Exeptionell Service och Support
Vi erbjuder olika nivåer av service. Från enbart hosting och tekniskt underhåll - till löpande retainers och samarbeten för digital marknadsföring. Vårt löfte: du ska alltid känna dig trygg i att veta vart du kan vända dig för att få hjälp och snabba svar.

11. Stabil, snabb och säker kod
Istället för att bygga hemsidor med DYI-plattformar, plugins eller Wordpress, så kodar vi "webb på riktigt" - dvs med ren HTML, CSS och javaScript. Det möjliggör frihet i design och kundupplevelse utan att behöva förhålla sig till någon mall, och gör det möjligt att integrera externa system och plattformar enkelt i framtiden allt eftersom er verksamhet skalar upp.

12. Easyweb® - Easy Administration System Yeah - Web
Som "publiceringsverktyg" / CMS använder vi Easyweb - vårt egna verktyg som gör innehållsarbetet superenkelt för dig och dina kollegor. Easyweb är systemet för dig som tröttnat på Wordpress, WooCommerce, WIX, Contentful, Episerver/Optimizely - eller hemmasnickrade begränsade system. Vi bygger webbplatser "på riktigt" med ren HTML-kod och Headless CMS. Ni kan själva ta över utvecklingen och driften av hemsidan - om ni vill avsluta samarbetet i framtiden (vilket såklart inte är målet men du kommer ju att fråga). (Hosting ingår).

Varför Easyweb? Enklare. Säkrare. Snabbare. Kan skräddarsys hur som helst i princip.Kan integreras mot i princip alla 3epartssystem för att utbyta data. Full kontroll över koden. Full kontroll över innehållet. Teknik: .NET + MS SQL med dynamiskt resp API och Easyweb Studio.

13. Börja enkelt - eller bygg något helt otroligt
Vi har kostnadseffektiva paketerbjudanden både för mindre företag, stora företag och etablerade koncerner, och bygger även unika skräddarsydda lösningar och tjänster, som exempelvis BeResident (andrahandsuthyrning av bostäder) eller E-Proved (Rekryteringsverktyg och testningplattform med abonnemangsbetalning). Vi samarbetar med partners för utbildningar och implementering av bl.a Facebook-annonsering, Tillgänglighetsanpassning (WCAG), Funnels och mer. Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer och går igenom dina egna idéer.

14. Vi finns kvar EFTER lansering
Vi har funnits i över 20 år och håller ständigt pulsen på nya trender inom design, digital kommunikation, marknadsföring, AI och teknik - samtidigt som vi hela tiden optimerar och utvecklar best praxis för att effektivt, snabbt och skalbart kunna bygga bra webbplatser som genererar resultat åt våra kunder. Tidlöst, stilrent - med hög säkerhet och prestanda. Vi hjälper dig att vidareutveckla, testa, optimera din webb - om du vill, eller så finns vi bara med på resan - ett klick bort, så fort som du behöver hjälp eller om något blir knasigt. ❤️

De som kommer till oss har ofta följande problem:

  • Profil och image linjerar inte med den självbild man själv har
  • Hemsidan känns "gammal" och generisk
  • Tekniken på hemsidan är seg, svår att arbeta med, eller begränsande
  • Man upplever att man inte får den servicenivån av byrån som man är i behov av
  • Man får inte rätt trafik till hemsidan (SEO/Ads/Marknadsföring) - och den konverterar inte


👉🏻 Dags att levla upp hemsidan? Till förfrågan.

(Låter detta övermäktigt? Superdyrt? Oroa dig inte - kontakta oss så leder vi dig rätt. Vi har upplägg som passar både startup / mindre företag och stora, växande bolag. Vid ett första samtal kikar vi igenom ert behov och hittar rätt nivå för er).


Vad säger andra om oss? 👇🏻

Skärmavbild 2022-09-08 kl. 15.39.17

Jan Bengtsson, VD/CEO at PION Group

Vi anlitade Sphinxly i samband med etableringen av PION Group, en HR-Techkoncern vars webbplats syfte är att kommunicera regulatoriska IR relaterad information och koncernens övergripande strategi, vision och affärsidé tillsammans med en integration mot Cision för pressinformation. Sphinxly har effektivt och snabbt arbetat fram ett slutresultat som lever upp till de höga förväntningar vi hade inledningsvis, och som samtidigt tack den nytänkande teknikplattformen är oerhört enkel att arbeta med!

1632908088470

Inga-Lill Carlberg, Partner & COO at Trill Impact

Tack Sphinxly för ett fantastiskt bra arbete med att utveckla Trill Impacts nya hemsida. Vi vill särskilt lyfta fram den professionella och serviceinriktade inställningen hos det team som vi har jobbat med under utvecklingsfasen. Ni har varit kreativa och skapat en webdesign som passar oss samtidigt som ni har varit lyhörda för våra önskemål och krav under själva utvecklingsarbetet. Detta har varit ett omfattande projekt som ni har hjälpt oss att få på plats, stort tack igen.

1602663342299

Henrik Stadler, Partner at XEC

Stort tack för ett bra samarbete från dig och teamet och för att ni varit med och bidragit till något som verkligen sticker ut inom vår bransch!

Skärmavbild 2022-03-16 kl. 09.52.01

Stefan Lundberg, VD at Lundbergs Möbler

Framtagandet av vår nya hemsida har varit ett givande samarbete med Sphinxly, vilket har resulterat i en produktkatalog som är både användarvänlig och representerar oss som företag mycket väl.

1609363695383

Jamie Harris, Marknadsansvarig at Wasa Ecotextil

Sphinxly lyckades både att lyfta fram våra budskap om hållbara textilprodukter på ett snyggt och tydligt sätt och att leverera en komplex B2B webshopslösning integrerat med GARP som gör att våra kunder enkelt kan handla hela vårt sortiment på flera marknader. Verkligen bra jobbat!

1643212371276

Annette Tannerfeldt, VD at Nix

NIX Telefon och NIX nämnden har som mål att nå ut bättre mot unga konsumenter. Vi behövde därför anpassa vårt utseende och tilltal för att lyckas. Sphinxly fick uppdraget att utifrån vår nya profil leverera nya hemsidor och vi måste säga att vi är imponerade av deras förmåga att leverera högkvalitativt resultat i tid och inom budget. Vi upplever att Sphinxly alltid varit lyhörda och anpassat sig efter våra behov och önskemål och använd sig av sin teknik på bästa sätt för att vi ska nå våra mål. Vi ser mycket fram emot att fortsätta samarbetet med Sphinxly!

Skärmavbild 2021-10-15 kl. 11.49.25

Anna Svahn, CEO & Portfolio manager at Antiloop

Vi är grymt nöjda med Sphinxly webbyrå, allt från idémöte till uppföljning med design och sen den färdiga sidan har fungerat friktionsfritt och vi är väldigt nöjda med slutresultatet.

1654189895717

Marcus Bandling, Founder & VD at Marban

Nu har vi fått upp vår nya schyssta webbplats. Stort tack Sphinxly AB | Digital agency in Stockholm för att ni satte alla boxar på plats.

1554285659876

Cecilia Meller, CMO at Egenmonitorering

Tack Sphinxly för inte bara en, utan två ursnygga sajter! Kul att få jobba med ett så duktigt gäng och att få nya sajter som är lika proffsiga som enkla att fortsätta jobba med. Vi är jättenöjda!

1562313276626

Jani P Sallinen, SvD, ledamot i FGJ

Vi har hört från besökare av våra nya sajter att de uppskattas. Det glädjer såklart oss att FGJ fått ett nytt ansikte på nätet och att våra medlemmar och besökare av Grävseminariet.se och FGJ.se fått mer lättöverskådliga sajter.

Skärmavbild 2021-12-13 kl. 12.11.13

Peter Tillberg, Föreståndare at CSMS

Proffsigt, snabbt och alltid ett trevligt bemötande. Det är det första som jag kommer att tänka på när jag tänker på mina kontakter med Sphinxly. Plattformen Easyweb är både snygg och lätt för mig som användare att hantera. Uppdateringar av CSMS hemsida kan enkelt göras från mobilen, paddan eller datorn. Och skulle jag trots allt behöva hjälp med något så är Sphinxlys support suverän. Alltid snabba att hitta en lösning och hjälper gärna till. Det känns tryggt för mig som kund. 5 stjärnor!

Skärmavbild 2021-10-13 kl. 10.17.14

Erika Forslöv, Kommunikatör at Östhammarshem

Alltså Jenny – WOW 👏
Det är exakt detta som gör att det är en fröjd att arbeta med er – en direkt, och korrekt, tolkning och visualisering av en känsla. Otroligt bra jobbat!

Skärmavbild 2021-12-06 kl. 16.53.15

Markel Engström, Owner at Ekeby Loge

Sphinxly hjälpte oss och tog vår hemsida från "helt ok" till något utöver det vanliga.

Skärmavbild 2021-10-13 kl. 10.15.25

Niclas Blåklinth, Founder at BE Resident

Vi är riktigt nöjda med ansiktslyftet och såklart med arbetet som ni gjort för oss nu och tidigare. Ni har följt oss hela vägen och det har varit en förutsättning för att vi har kunnat växa som vi gjort. Stort tack!

Skärmavbild 2021-12-13 kl. 10.24.59

Jakob (Raderius) Widestedt, Consultant at Princip AB

Den är vansinnigt bra! Myyyyycket bättre än gamla siten 😉

Skärmavbild 2021-10-13 kl. 10.22.20

Niclas Ericsson, Brand Manager at TWS

Easyweb är ett fantastiskt bra, lättanvänt och oerhört snyggt webverktyg som passar vår organisation helt perfekt!

Skärmavbild 2023-05-04 kl. 18.17.45

Malin Wingårdh, Kommunikatör at Orcana

Sphinxly har fångat Orcanas ord ”tuff kärlek i ledarskapet som gör skillnad” genom att skapa en snygg, tuff webbsida till oss. Det är en webbsida som håller hög klass och vi visar stolt upp den. Från start har Sphinxly varit effektiva, lyhörda och professionella och är alltid snabba med återkoppling.

1516360580851

Fredrik Anjou, CEO at PharmaRelations

Sphinxly är en webbyrå som verkligen har förstått vår resa och vision. Genom att lyssna in våra behov och önskemål har Sphinxly levererat en genomtänkt och snygg webbplats som lever upp till våra höga förväntningar. Vi har haft nöjet att arbeta med Sphinxly sedan 2016, och nu senast 2023 utfördes ett större lyft av UX, flöden och struktur. Vi kan starkt rekommendera Sphinxly till företag som letar efter en byrå som kan kombinera design, teknik och långsiktig värdebyggande på bästa sätt.

Vi använder Easyweb som en teknisk bas för våra olika webbplatser och i ett skräddarsytt kandidatverktyg. Eftersom stora och viktiga affärer hänger på att allt fungerar felfritt är det avgörande att tekniken är pålitlig och snabb, och i detta fall har Easyweb verkligen levererat.

Robert Edvardsson

VD, robert@sphinxly.se

Fredrik Elneus

Byråchef, fredrik@sphinxly.se

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Sphinxly AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies