Kontakt
robert8
fredro
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03
Skärmavbild 2023-09-18 kl. 09.11.01
Pata
Skärmavbild 2023-09-18 kl. 09.10.37
Skärmavbild 2023-09-18 kl. 09.10.20
avatar
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.15.03
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.31

Vi hjälper företag att lyckas på webben. Snabbt, snyggt, säkert, framtidssäkert och flexibelt. Fyll i formuläret så hör vi av oss! 👋🏻

robert8

Robert Edvardsson

2024-03-20

Sphinxly skriver avtal med Bluefish Pharmaceuticals (Publ) för produktion av webbplats (UX, teknikproduktion och drift) inkl IR, karriärsidor, produktdatabas, språkstöd med Easyweb och AI.

Pata

Patrik

2023-02-10

WCAG, de nya EU-riktlinjerna för tillgänglighet. (Läsbarhet, anpassning för funktionsnedsättning, kontrast mm). 😅 Är det något som gäller din verksamhet? Se till så att du står rustad inför 2025. Läs mer här

robert8

Robert Edvardsson

2024-05-07

Sphinxly skriver avtal för produktion av ny webbplats för Svensk Fastighetsförmedlings ägarföretag: Översta Förmedlingsbolaget. Hedersfullt bolag med kopplingar mot TeamTailor, MyNewsDesk och BankID. 🏠

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03

Erika Bonér

2024-02-25

Sphinxly skriver avtal med Embassy of the Republic of Congo i Stockholm 🇨🇬 för produktion av ny webbplats inklusive hantering av 🔐 säkra digitala formulär, passhantering och VISA-ansökningar med Easyweb.

avatar

NiclasV

2024-01-01

Tips, klicka på cirkeln här ovanför för att testa nightmode! Om du inte väljer aktivt så synkas nightmode med dina systeminställningar ☀️🌒 Varför har inte alla moderna siter nightmode? 🤔

fredro

Fredrik Elnéus

2024-04-02

Expandera? Tidskrävande med översättningar? Testa nya 1-click AI-translate 🇸🇪🇺🇸🇪🇸 i Easyweb för att översätta en hel site med en enda enkel handrörelse. Rullas ut under våren. Kontakta mig för demo

sara

Sara

2024-05-07

Ny webbplats under produktion för Annas Pepparkakor via vår samarbetspartner GROW. Ny webbplats, ny teknik med Easyweb för enkelt underhåll av recept och produktvisning. 🍪 En webbplats med extra cookies? ;)

SPIRA®

När du SKA uppåt! 🔥 SPIRA handlar om vart du vill komma - och hur vi tillsammans, strategiskt och systematiskt kan hjälpa dig att komma dit med Profil och Webb som språngbräda. Löpande digitalt samarbete med Strategi, Planering, Design/UX, Teknik, Optimering, Digital Synlighet, SEO, Annonsering, Landningssidor/Flöden, Integrationer och Innovation - tillsammans med framtidsvision Sprintvis. Nära - vänskapligt, professionellt Strukturerat. Du är VD, Grundare, Marknadschef (eller all of the above). Det vi inte har inhouse rådger vi kring ofiltrerat och transparent - och kan leverera och projektstryra helheten via utvärderade samarbetspartners.

spira-5

I ett traditionellt webbprojekt slutar ofta innovationen efter lansering ( 1 ). Med SPIRA® är utvecklingen långsiktig, målinriktad och utförs sprintvis. ©SPHINXLY

Många företag har svårt att uppnå full potential digitalt. Man har ingen som aktivt äger ”webb” och driver utvecklingen framåt systematiskt och datadrivet tillsammans med en långsiktig digital strategi.

Spira® är Sphinxlys svar på den problematiken. Webbyrå as a service.


Med en smart och för företaget anpassad digital strategi och webbplats, som tar hänsyn till möjlighet att arbeta med innehåll i olika kanaler - kan webbplatsen löpande förädlas och utvecklas med specifika mål i sikte, exempelvis att generera försäljning, få fler bokade möten, generera leads - stötta upp i sälj/ rekryteringsprocesser och ständig förädling av UX- och UI-detaljer för att skapa nytt "WOW" internt och externt.

SPIRA® - Erfaren byrå som del i ert långsiktiga team.

Spira® är vår premiumprocess där vi arbetar nära entreprenören för att snabbt och agilt nå digitala mål. I en SPIRA®-process där entreprenören inte har någon webbplats sedan tidigare utan är i en etableringsfas, så ingår hela förarbetet, profil/designarebtet samt webbproduktion som en del i processen. Webbplatsen utvecklas sedan löpande sprintvis under avtalstiden, med löpande avstämningar gällande prioritet och fokus kvartalsvis och månadsvis.

I en SPIRA®-process hos en befintlig kund hos Sphinxly som har en fungerande teknisk och visuell grund - och vill fortsätta att växa sitt företag + utveckla och lyfta sin digitala närvaro - är det vanligtvis mer fokus på analysarbete och tillhörande optimering, marknadsföring, strategiarbete och löpande förbättringar i alla led.

Exempel på moduler som vi använder: UX/UI-optimering, SEO Fas 2+3, Marknadsföringsstrategi + digitalt material, kundflöden/ digitala kundresan (Funnels), Annonspublicering/uppföljning/optimering (Exempel på plattformar: Google, Facebook, Instagram, Reddit, LinkedIN), Flödesanalys och optimering, Copy/Rubriksättningsoptimering, Split-(a/b) testning, Teknisk utveckling och integrationer, löpande rapportering och avstämning. Och MYCKET mer.

spira-6

Genom att ta ett helhetsgrepp kring webbplatsens roll i den digitala marknadsföringen blir webben en affärsmotor och inte bara ett skyltfönster. ©SPHINXLY

För vem passar SPIRA®?

Spira® passar entreprenören/företagsägaren som är seriös i sin etablering - har budget att satsa, och som behöver en långsiktig, kreativ och seriös partner för att nå sina mål. Effektivt, snabbt - och i nära dialog mer hela vårt team.

 • Webbplats
 • E-handel
 • Skräddarsytt webbprojekt
 • Digital tjänst

Där...

 • Sphinxly som engagerad lagmedlem driver Webb-kompetens
 • Strategi, projektledning, målsättning, uppföljning, rapportering
 • Kreativitet + Erfarenhet + Egna processer
 • Långsiktigt och personligt
 • Ett år i taget med årsplan


Givetvis med...

 • Vår unika Designgaranti som hjälpt våra kunder att i över 20 år se bäst ut i sina respektive nischmarknader.
 • Prestandagaranti + Trygghetsgaranti - Din site kommer inte att byggas på Wordpress, så vi garanterar att din webbplats fungerar felfritt med 99,9% minst uppetid - och en prestanda såg nära 100% som möjligt enligt PageSpeed.


Årsplan? Vad händer sen? Efter varje 12-månadersperiod görs en utvärdering av vilka mål som sattes i början av projektet - och betygsätter projektet utifrån ett antal kriterier, från bägge håll. Vill vi fortsätta utvecklas tillsammans inom SPIRA® - så tas en ny årsplan fram. Är man nöjd och behöver pausa utvecklingen på grund av att man får FÖR BRA RESULTAT 😉, så kan samarbetet enkelt "nedgraderas" till enbart hosting+support.

Vi bygger webbplatser med skräddarsydd källkod i HTML, CSS, JS + vårt egna .NET bibliotek Albatross (Easyweb.site-template / GitHub) tillsammans med Easy Web. Kombinationen garanterar oslagbar prestanda, stabilitet och "skalabilitet" (enkelt att integrera med andra system och plattformar). Du äger din egen källkod, och kan fortsätta använda Easyweb även utan Sphinxly som byrå.


SPIRA® står för Strategi. Presentation. Innehåll. Resultat. Analys. 🌱

Upptäck hur du kan optimera din webbplats för att både presentera rätt image inför befintliga och potentiella kunder, leads, partners och framtida medarbetare - OCH ger dig ett ständigt flöde av rätt besökare att leda rätt - med hjälp av SPIRA®-modellen och Team-Sphinxly.


Låter SPIRA® som något för ert företag? 

Anmäl intresse så kan vi presentera upplägget lite mer i detalj och berätta hur vi arbetat med andra verksamheter (success stories och case) och skapat riktiga resultat!




Intresseanmälan SPIRA®  🚀

Jag är mer intresserad av ett traditionellt webbyråupplägg för min hemsida, shop eller webbtjänst.

Det här är inte aktuellt just nu! Men jag vill gärna ladda ned dokument för förstudie kostnadsfritt.

letsgrow
Skärmavbild 2022-09-08 kl. 15.39.17

Jan Bengtsson, VD/CEO at PION Group

Vi anlitade Sphinxly i samband med etableringen av PION Group, en HR-Techkoncern vars webbplats syfte är att kommunicera regulatoriska IR relaterad information och koncernens övergripande strategi, vision och affärsidé tillsammans med en integration mot Cision för pressinformation. Sphinxly har effektivt och snabbt arbetat fram ett slutresultat som lever upp till de höga förväntningar vi hade inledningsvis, och som samtidigt tack den nytänkande teknikplattformen är oerhört enkel att arbeta med!

1632908088470

Inga-Lill Carlberg, Partner & COO at Trill Impact

Tack Sphinxly för ett fantastiskt bra arbete med att utveckla Trill Impacts nya hemsida. Vi vill särskilt lyfta fram den professionella och serviceinriktade inställningen hos det team som vi har jobbat med under utvecklingsfasen. Ni har varit kreativa och skapat en webdesign som passar oss samtidigt som ni har varit lyhörda för våra önskemål och krav under själva utvecklingsarbetet. Detta har varit ett omfattande projekt som ni har hjälpt oss att få på plats, stort tack igen.

1643212371276

Annette Tannerfeldt, VD at Nix

NIX Telefon och NIX nämnden har som mål att nå ut bättre mot unga konsumenter. Vi behövde därför anpassa vårt utseende och tilltal för att lyckas. Sphinxly fick uppdraget att utifrån vår nya profil leverera nya hemsidor och vi måste säga att vi är imponerade av deras förmåga att leverera högkvalitativt resultat i tid och inom budget. Vi upplever att Sphinxly alltid varit lyhörda och anpassat sig efter våra behov och önskemål och använd sig av sin teknik på bästa sätt för att vi ska nå våra mål. Vi ser mycket fram emot att fortsätta samarbetet med Sphinxly!

Skärmavbild 2021-10-15 kl. 11.49.25

Anna Svahn, CEO & Portfolio manager at Antiloop

Vi är grymt nöjda med Sphinxly webbyrå, allt från idémöte till uppföljning med design och sen den färdiga sidan har fungerat friktionsfritt och vi är väldigt nöjda med slutresultatet.

1533359153884

PH Magnusson, Grundare av SnigelDesign AB

Hos SnigelDesign valde vi Sphinxly som vår samarbetspartner i utvecklingen och driften av vår nya hemsida samt webbshop – ett beslut vi är överlyckliga över! De är inte bara snabba på att svara på våra frågor, utan hanterar även alla uppkomna problemställningar effektivt och utan komplikationer. Sphinxly har med glans lyckats förverkliga alla de förändringar vi önskat genom projektets gång. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Sphinxly som din framtida webbleverantör.

1609363695383

Jamie Harris, Marknadsansvarig at Wasa Ecotextil

Sphinxly lyckades både att lyfta fram våra budskap om hållbara textilprodukter på ett snyggt och tydligt sätt och att leverera en komplex B2B webshopslösning integrerat med GARP som gör att våra kunder enkelt kan handla hela vårt sortiment på flera marknader. Verkligen bra jobbat!

Skärmavbild 2021-10-13 kl. 10.17.14

Erika Forslöv, Kommunikatör at Östhammarshem

Alltså Jenny – WOW 👏
Det är exakt detta som gör att det är en fröjd att arbeta med er – en direkt, och korrekt, tolkning och visualisering av en känsla. Otroligt bra jobbat!

1554285659876

Cecilia Meller, CMO at Egenmonitorering

Tack Sphinxly för inte bara en, utan två ursnygga sajter! Kul att få jobba med ett så duktigt gäng och att få nya sajter som är lika proffsiga som enkla att fortsätta jobba med. Vi är jättenöjda!

1602663342299

Henrik Stadler, Partner at XEC

Stort tack för ett bra samarbete från dig och teamet och för att ni varit med och bidragit till något som verkligen sticker ut inom vår bransch!

Skärmavbild 2022-03-16 kl. 09.52.01

Stefan Lundberg, VD at Lundbergs Möbler

Framtagandet av vår nya hemsida har varit ett givande samarbete med Sphinxly, vilket har resulterat i en produktkatalog som är både användarvänlig och representerar oss som företag mycket väl.

1516360580851

Fredrik Anjou, CEO at PharmaRelations

Sphinxly är en webbyrå som verkligen har förstått vår resa och vision. Genom att lyssna in våra behov och önskemål har Sphinxly levererat en genomtänkt och snygg webbplats som lever upp till våra höga förväntningar. Vi har haft nöjet att arbeta med Sphinxly sedan 2016, och nu senast 2023 utfördes ett större lyft av UX, flöden och struktur. Vi kan starkt rekommendera Sphinxly till företag som letar efter en byrå som kan kombinera design, teknik och långsiktig värdebyggande på bästa sätt.

Vi använder Easyweb som en teknisk bas för våra olika webbplatser och i ett skräddarsytt kandidatverktyg. Eftersom stora och viktiga affärer hänger på att allt fungerar felfritt är det avgörande att tekniken är pålitlig och snabb, och i detta fall har Easyweb verkligen levererat.

Skärmavbild 2021-12-13 kl. 12.11.13

Peter Tillberg, Föreståndare at CSMS

Proffsigt, snabbt och alltid ett trevligt bemötande. Det är det första som jag kommer att tänka på när jag tänker på mina kontakter med Sphinxly. Plattformen Easyweb är både snygg och lätt för mig som användare att hantera. Uppdateringar av CSMS hemsida kan enkelt göras från mobilen, paddan eller datorn. Och skulle jag trots allt behöva hjälp med något så är Sphinxlys support suverän. Alltid snabba att hitta en lösning och hjälper gärna till. Det känns tryggt för mig som kund. 5 stjärnor!

1562313276626

Jani P Sallinen, SvD, ledamot i FGJ

Vi har hört från besökare av våra nya sajter att de uppskattas. Det glädjer såklart oss att FGJ fått ett nytt ansikte på nätet och att våra medlemmar och besökare av Grävseminariet.se och FGJ.se fått mer lättöverskådliga sajter.

1654189895717

Marcus Bandling, Founder & VD at Marban

Nu har vi fått upp vår nya schyssta webbplats. Stort tack Sphinxly AB | Digital agency in Stockholm för att ni satte alla boxar på plats.

1617717094040

Linus Werner, Regional Director at M3CS

Sphinxly revolutionerade vår gamla hemsida till något helt fantastiskt. Från vårt första möte till lansering har samarbetet fungerat utmärkt. Vi är mer än nöjda med slutresultatet.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Sphinxly AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies