Behöver du bättre webb?

Vill du ha en snyggare site än dina konkurrenter, stödja dina säljare/kunder/medlemmar, sälja eller generera leads via webben? Fyll i formuläret:

Sphinxly AB

Banérgatan 44

115 26 STHLM

Se på karta

Din framtid börjar här!

Skärmavbild 2022-08-30 kl. 10.47.23

Jenny

2023-01-20

Äntligen lansering av bywille.com 🤩 Två varumärken som är samlade på en och samma webb med en integrerad e-handel och koppling mot GARP affärssystem. Kika in på bywille.com 🌱✌🏻


Skärmavbild 2022-02-21 kl. 08.59.47

Gabbe Gabbelito

2023-03-17

Grym design / UX-pitch för vår kund Eproved som säljer olika typer av onlinetest, för bland annat rekrytering och utvärdering inom ekonomi. Nästa steg är internationell lansering, så teknik och design behöver vara tight! 🏄‍♂️

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03

Erika Bonér

2023-03-17

🎉 Trill Impact investerar i en positiv och hållbar framtid, grundat av veteranen Jan Ståhlberg (tidigare EQT Partners/EQT AB). "Tack Sphinxly för ett fantastiskt bra arbete med att utveckla Trill Impacts nya hemsida."

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2023-01-26

🧘🏼‍♀️ Superkul att kunna presentera att vi under våren kommer att hjälpa Rebecca Reis och Postural Yoga att styra upp den tekniska miljön för ökad prestanda, tillgänglighet och skalbarhet med hjälp av Easyweb.

fredro

Fredrik Elnéus

2023-03-17

Orcana får företag att bli framtidens vinnare, och vårt arbete med att ta deras digitala varumärke och webb till nästa nivå har nu passerat fas 1. Ny site lanserades under Mars 2023.

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2023-02-23

Sphinxly inleder samarbete med Cue Dee, ledare i tillverkning och service för modern mastteknologi som ingår i Lagercrantz gruppen om att producera ny digital identitet och webbplats 🚀

fredro

Fredrik Elnéus

2023-03-17

Grym uppstart med solcellsföretaget Solar Advantage som ska etablera en ny webbplats med konfigurator, case och inspirerande design. Lansering under Q3 2023.

Vi är Sphinxly

Webbyrå deluxe, digital strategi- och designbyrå, utveckling och SEO? Det är ju tre överraskningar i ett! Rättelse: vi har fler överraskningar i rockärmen. Vi är som en passionerad nörd som du kan bolla framtidens digitala karta med - som du släpper lös som lixom bara kämpar, krigar för din sak - som en hungrig supersnabb tiger med inbyggd AI. Men det bästa av allt - vi är ett team. Helt enkelt bästa webbyrån ever.

Pitchen

Vi bygger bra jävla siter - Okänd filosof

Sphinxly är en webbyrå / digitalbyrå med fokus på långsiktiga relationer, engagerande design och webbproduktion och tillgänglig service och support. Vi är digitala kreatörer, utvecklare, analytiker och idésprutor. Allt inhouse, men med ett modernt WFA 🏄‍♂️ digitalt kontor med fysisk representation på Banérgatan i Stockholm. 

Vi skapar grafisk identitet och bygger webbplatser, e-handel och digitala upplevelser som skapar långsiktigt värde åt våra uppdragsgivare - som image/positionering, synlighet i sökmotorer samt ökad konvertering, försäljning och leadsgenerering. Varje projekt är skräddarsytt och inleds med en workshop där vi går igenom din målgrupp, ditt mål och vision, passande teknisk funktionalitet samt identitet och känsla. Allt ska vara mätbart och framtidssäkert.

Vi gillar uppdragsgivare där vi har en snabb och transparent dialog kring nya idéer, utveckling och innovation - där vi kan jobba nära, långsiktigt och agilt.

Sphinxly är en privatägd byrå som startade sin verksamhet 2002 i Stockholm. Vi har högsta kreditvärdighet (AAA) enl. Bisnode

Hur länge har ni funnits?

Sphinxly grundades 2002 i Stockholm. Först satt vi på Lidingö, sedan på Banérgatan, sedan Linnégatan och nu sitter vi på olika platser runt om i Sverige med ett fysiskt showroom / WFA - återigen - på Banérgatan. Vi har kunder över hela Sverige.

Vad har ni för designpolicy?

Design och varumärkesbyggande ligger oss varmt om hjärtat. En webbplats är idag för många verksamheter den plattform där man bygger upp sin image i jämförelse med sina konkurrenter, visar upp sina värderingar - uppvaktar nya potentiella kunder, ger service till befintliga partners - och attraherar nya talanger. Vår designpolicy är att hitta den bästa formen för varje enskild uppdragsgivare baserat på målgrupp, syfte med webbplatsen, och vision för framtiden. Varje kundprojekt är unikt och varje designkoncept tas fram helt unikt tillsammans med varje kund. Vi arbetar med Figma och tar fram wireframes, konceptskisser, flöden och unik UX för just ditt behov - innan vi programmerar en enda rad kod. Vi tillämpar dessutom designgaranti vilket i vår värld betyder följande, du kommer att bli nöjd - annars äter vi upp våra digitala hattar.

Vad kostar en hemsida?

En naturligtvis svår fråga att besvara. Behovet, kraven och komplexiteten varierar naturligtvis stort - och budgeten anpassas såklart därefter. Vi gillar företag där vi har ett utrymme att verkligen visa vad vi går för och skapa en stabil grund och en långsiktig strategi - men samtidigt älskar vi att hjälpa hungriga entreprenörer som brinner för sin sak. Många som börjat smått med oss har vuxit, och där vill vi såklart gärna vara med på resan. Kontakta oss så kan vi ta fram ett prisförslag som hjälper dig att nå dina mål.

Vad är Easyweb?

Easyweb är en teknisk innehållsplattform för att skapa framgång på webben. I grunden ett användarvänligt gränssnitt för att redigera innehållet, media och struktur på en webbplats med inbyggda verktyg för att enkelt hantera och dela innehåll mellan olika system, oavsett om man har en enkel hemsida eller ett skräddarsytt digitalt system eller shop med flertalet integrationer. Easyweb har inbyggda analysverktyg och funktioner för att skapa mervärde för användaren - både snabbt och långsiktigt. Easyweb är helt headless, vilket innebär att både design och innehåll enkelt kan migreras och optimeras separat - samt skapar förutsättningarna att bygga lösningar med oslagbar prestanda och helt skräddarsydd och unika design och UX-lösningar. Easyweb är utvecklat av Sphinxly (som även ger dig oslagbar support och service) och kan även användas av externa utvecklare och 3e part med hjälp av ett omfattande arkiv av guider, dokumentation och ett dynamiskt öppet API. Således har du ingen inlåsningeeffekt och kan fokusera på att växa och utveckla din verksamhet digitalt utan hinder. Easyweb är vår lilla hemlighet - så håll den för dig själv 🤫

Läs mer om easyweb på www.easyweb.se 

Vad arbetar ni med för typer av kunder?

Vi hjälper allt ifrån startups till multinationella koncerner, byråer och organisationer. Det viktiga är att du är skön att jobba med och att du är öppen för innovation. 😊✌️ Vi har HQ i Stockholm på Banérgatan 44 men arbetar med kunder och partners över hela Sverige och tar den mesta kommunikationen digitalt.


Våra kunder är ofta företag inom IT, industri, finans, konsultverksamheter samt startups och tillväxtbolag, primärt B2B - men så länge man har ambitioner så hjälper vi gärna till på er resa. Behovet, kraven och komplexiteten varierar naturligtvis stort - och budgeten anpassas såklart därefter. Vi gillar företag där vi har ett utrymme att verkligen visa vad vi går för och skapa en stabil grund och en långsiktig strategi - men samtidigt älskar vi att hjälpa hungriga entreprenörer som brinner för sin sak. Kontakta oss för prisförslag.

Hur arbetar ni med sökmotoroptimering (SEO)?

Sphinxly har ett internt SEO-team bestående av seniora analytiker som hjälper dig att ta fram ett skräddarsytt optimeringsprogram för att skapa högre synlighet i sökmotorer och generera relevant trafik. Vi hjälper dig med nulägesanalys, sökordsanalys, genomgång av struktur och design, rekommendation och hantering av meta-data, implementeirng av 301-länkar inför lansering, installation Google Tag manager samt genomgång av PageSpeed - samt skräddarsydda rekommendationer och personlig genomgång. Vi erbjuder även långsiktiga skräddarsydda löpande SEO-paket för dig som vill synas före dina konkurrenter. 

Hur förbereder jag mig bäst inför ett möte med Sphinxly?

Fundera på din vision och målbild. Varför vill du investera i er digitala image och vad vill du uppnå? Vill du generera leads? Skapa/öka försäljning? Vad är det som fungerar dåligt idag - och vad är drömmen på 5 års sikt? Försök att strukturera upp vem du vill ska besöka din site (personas/målgrupper), och vad du vill att respektive målgrupp ska ha för värde av er webbplats. Hur vill du upplevas inför potentiella talanger som söker jobb hos er? Hur vill du synas i förhållande till dina konkurrenter? Vilka tekniska krav har du, vilka eventuella externa system ska lira tillsammans med er webbplats - och vem ska administrera den? Kontakta gärna oss (gula knappen) - så skickar vi över ett bra underlag inför uppstart av ett webbprojekt.

Hur ser processen ut? Vad är steg 1?

Så här brukar processen se ut, ungefär: 1) Vi kommer överens om budget/offert. 2) Startmöte/workshop, där vi gemensamt går igenom målbild, vision, UX, struktur och hur vi bygger upp er image och grafiska identitet på bästa möjliga sätt för era olika målgrupper. 3) Vi presenterar strukturella skisser (wireframe) tillsammans med designkoncept (UI) för varje typ av undersida för både mobilt och desktop, och anpassar dessa tillsammans med er tills konceptet håller och designen verkligen sitter. Vi utgår inte från några färdiga templates, utan allt tas fram unikt för din verksamhet. 4) Vi får godkännande och påbörjar teknisk produktion - där vi kodar upp unik och optimerad kod för bästa möjliga prestanda och tillgänglighet. Effekter, animationer och extra flavour läggs på för att skapa djup och feeling. 5) Kvalitetssäkring, Q&A och testing - där vi ser till så att er nya site fungerar optimalt i de mest använda webbläsarna, upplösningarna och olika devices. 6) Genomgång, utbildning, överförande av innehåll (du tar yttersta ansvar för att föra in innehåll - vi stödjer upp så att det går smidigt och snabbt - och kan även hjälpa till om du vill köpa dig fri. 7) Slutkorr, förberedelse för lansering - lansering! 8) Efterlevnad med tillgänglig support via telefon och mail och löpande avstämningar och uppföljning för nästa steg i er nya digitala kostym! 🥂 Men... första steget är att du tar kontakt. Klicka på gula knappen!

Säger man hemsida eller webbplats?

Vi brukar säga site eller varför inte webb, men det vedertagna är "webbplats". Hemsida är dock det sökord som genererar mest trafik, så man får väl slänga in några "hemsida" och "hemsidor" under någon obskyr fråga i FAQn också så att Google hittar det också. ✌️

Hur blir man Quiz Champ?

Genom att vara anställd på Sphinxly, eller på annat sätt lyckas bli inbjuden till ett av våra interna Weekly VIP quizzar - samt få flest poäng i just den genomgången. Det är med andra ord ingen lätt bedrift.

Hur får jag en offert?

Klicka på gula knappen, berätta vem du är och beskriv dina utmaningar 🙏🏻

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

VD, 0736693497

Robert@sphinxly.se

fredro

Fredrik Elnéus

Byråchef, 08-50930308

Fredrik@sphinxly.se

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03

Erika Bonér

CFO, 0703618046

Erika@Sphinxly.se

Skärmavbild 2022-02-04 kl. 11.24.54

Daniel

Design / UX Lead

Skärmavbild 2022-08-30 kl. 10.47.23

Jenny

Design / UX

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.42

Carro

Analytics Lead

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.15.03

Camilla

Analytics Lead

Skärmavbild 2022-02-21 kl. 08.59.33

Klobber

Dev Lead

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.59

Patrik

Dev Specialist

Skärmavbild 2021-10-13 kl. 12.02.39

Alex "Katten"

Developer

sara

Sara

Developer

lil-z

obbyb

Developer

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.04

Nicklas-b

Developer

Veckans Quiz-champ!
Skärmavbild 2022-02-21 kl. 08.59.47

Gabbe Gabbelito

Developer

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.31

Emil

Developer

Caroline SEO

Carro

SEO / Analytics

Skärmavbild 2023-02-10 kl. 11.38.50

Johan

Dev

Skärmavbild 2023-02-10 kl. 17.51.26

Zarha

Dev

Skärmavbild 2023-02-10 kl. 17.51.46

Jessica

Dev

Skärmavbild 2023-02-10 kl. 17.52.27

Daan

Social

ew-bot

Easyweb-bot

AI

Skärmavbild 2023-04-21 kl. 11.50.35

Vanja

UX

913FEB04-4242-4DEF-8436-8F04ED04A21B
Inspelning på kontoret
Tre skärmar bruh

Kontakt
robert_edvardsson-stor-fest4
fredro
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03

Fyll i formuläret så hör vi av oss snabbare än blixten ⚡️

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Sphinxly AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies