Kontakta oss
robert_edvardsson-stor-fest4
fredro
Skärmavbild 2022-01-12 kl. 16.17.38
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03
sara
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Behöver du också en bättre webb? Fyll i formuläret så bjuder vi på ett trolleritrick! ;)

Sphinxly AB

Linnégatan 80

115 23 STHLM

Se på karta

Din framtid börjar här!

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2021-11-09

PS, känner du en senior account manager/affärsutvecklare som gillar skalning och försäljning med erfarenhet av SaaS-tjänster?
Connecta med mig! / robert@sphinxly.se 

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Daniel

2022-01-13

Nytt projekt på G: Snigel! Modern digital shop kopplat till Visma 2000 via Sharespine med Easyweb som CMS. Mer info kommer - shhhh....

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2022-01-13

Söker du praktikplats / LIA? Vi får många förfrågningar - men letar alltid efter nästa stjärna till vårt team.
Läs mer här och se om det känns rätt!

fredro

Fredrik Elnéus

2021-12-16

Nytt uppdrag! Vi hjälper Anders Olsson på Rational Management Technologies med komplett ny grafisk profil och webbplats! Kommer upp under Q1 - kommer bli MAGISKT! 😎

gabbe

Gabbe Gabbelito

2021-12-13

Det dynamiska APIet i Easyweb (gäller installationer från version 2 och senare) gör det möjligt att hämta ut ALL data ur easyweb i realtid - för användning i appar, skärmar och andra system.

Produktionspartner

Som kreativ byrå så behöver man ha ett starkt produktionsteam som förstår webb, SEO, kompabilitet och kundupplevelse. Med en lättanvänd administration och säker hosting som inte kräver massa tekniskt underhåll. Med snabb och tillgänlig support. Låt oss bygga bättre webb och få nöjdare kunder - tillsammans.

En byrå som förstår teknik OCH design

Vi på Sphinxly har arbetat med webbproduktion i 20 år och står bakom några av Sveriges mest besökta webbplatser. Vi bygger siter åt startups och mindre företag, etablerade och kräsna varumärken samt skräddarsydda webbtjänster och shoppar med unik funktionalitet och design. Tack vare vår långa erfarenhet av att hantera både design, teknik och kundsupport så vet vi hur man skapar långsiktiga och nöjda kundrelationer. Vi förstår UX, SEO och kan tolka ert koncept, vision och/eller design för att tillsammans med er bygga riktigt grym, lättadministrerad och optimerad webb. All utveckling sker i Sverige enligt en inarbetad och effektiv process - vilket gör att du får bättre resultat (och samarbete) till ett billigare pris än att bygga motsvarande med outsourcad personal. (Dessutom slipper ni Wordpress! ;)

Ni levererar koncept - vi bygger!


Kostnadseffektivt

Vi använder Easyweb CMS som publiceringsverktyg - ett lättanvänd och skalbart modernt headless CMS - vilket gör att ni som byrå slipper tekniskt underhåll samtidigt som kunden får ett intuitivt och enkelt gränssnitt att arbeta med. Att bygga webb med Easyweb är att skippa allt tekniskt trams som många andra verktyg resulterar i, vilket gör att man kan fokusera på det viktiga - dvs kommunikation, design, innehåll och resultat. (Mer om Easyweb här).

Vi har även ett incitationsprogram för partners. Kontakta oss för att veta mer.

Egen sitebyggare?

Bygger ni många liknande siter? Låt oss hjälpa er med en egen profilerad sitebyggare där ni kan ha era mest använda malltyper, snabbt tillgängliga för att på 10 minuter både kunna skapa, anpassa, hosta och publicera nya siter på löpande band. Här är ett exempel på hur det kan se ut: https://build.sphinxly.se.

Långsiktigt och tryggt

Vår drift är certifierad enligt ISO 27001, ISO 14001 och ISO 9001 och används av många företag med höga krav på säkerhet och tillgänglighet. Dessutom lagras all data i Stockholm, Sverige - och inte i någon löjlig molnhosting med anknytningar till externa stormakter. ;)

Enklare siteägande - nöjdare kunder

En kund som inte arbetar i sitt CMS, eller ännu värre - arbetar med sitt CMS men som inte har förståelse för sitens struktur kan ge onödig huvudvärk, support och kostnader. Därför kan vi gemensamt bestämma vad som kunden ska kunna redigera - och vad som kräver administrationsrättigheter för att kunna hantera. Samtidigt får kunden en skräddarsydd och anpassad innehållsadministration för att snabbt och enkelt kunna hantera arbetat med det dagliga innehållet. Självklart med support och service via mail och telefon - så att du kan ta semester och känna dig trygg i att kunden är nöjd och glad! (Och inte behöva oroa dig för plugins som slutar fungera ;)

Du äger kunden - vi stöttar

Din kund är alltid din kund, och som ägare har du alltid översikt och kontroll över dina kunder. Support och hjälp kommer via Easyweb med sina egna kontaktuppgifter.

Så här kan processen se ut (skräddarsydd site):

 • Ni har ett kreativt möte med kund, med eller utan oss
 • Ni tar fram ett kreativt koncept, med design, struktur och navigation 
 • Vi går igenom design och önskad funktionalitet gemensamt
 • Vi är gärna med och stöttar på möten med kund om så önskas
 • Produktion, optimering och kvalitetssäkring av siten
 • Avstämningar med er och eventuella korrektur/justeringar
 • Ni (eller kunden) lägger in innehåll via Easyweb efter utbildning av oss
 • Support, service, all teknik, hosting mm ingår via Easyweb


Eller... om ni har en egen sitebyggare (exempel på sitebyggare):

 • Ni tar via sitebyggaren fram en grundhemsida (med eller utan kunden)
 • Ni skickar förslag direkt genom att dela en länk till er kund för godkännande
 • (Man kan även kundanpassa de mallskapade sidorna löpande per h i samarbete för att skapa något helt unikt men samtidigt behålla en enkel och kostnadseffektiv process)
 • Utbildning, testing och support i samband med innehållsarbetet via Easyweb
 • Lansering, bubbel och fyrverkerier!

Samarbeta?
fredro
robert_edvardsson-stor-fest4

Långsiktigt samarbete, win-win? Ta kontakt med oss!