Kontakta oss
robert_edvardsson-stor-fest4
fredro
Skärmavbild 2022-01-12 kl. 16.17.38
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03
sara
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Behöver du också en bättre webb? Fyll i formuläret så bjuder vi på ett trolleritrick! ;)

Sphinxly AB

Linnégatan 80

115 23 STHLM

Se på karta

Din framtid börjar här!

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Daniel

2022-01-13

Nytt projekt på G: Snigel! Modern digital shop kopplat till Visma 2000 via Sharespine med Easyweb som CMS. Mer info kommer - shhhh....

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2021-11-09

PS, känner du en senior account manager/affärsutvecklare som gillar skalning och försäljning med erfarenhet av SaaS-tjänster?
Connecta med mig! / robert@sphinxly.se 

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2022-01-13

Söker du praktikplats / LIA? Vi får många förfrågningar - men letar alltid efter nästa stjärna till vårt team.
Läs mer här och se om det känns rätt!

gabbe

Gabbe Gabbelito

2021-12-13

Det dynamiska APIet i Easyweb (gäller installationer från version 2 och senare) gör det möjligt att hämta ut ALL data ur easyweb i realtid - för användning i appar, skärmar och andra system.

fredro

Fredrik Elnéus

2021-12-16

Nytt uppdrag! Vi hjälper Anders Olsson på Rational Management Technologies med komplett ny grafisk profil och webbplats! Kommer upp under Q1 - kommer bli MAGISKT! 😎

sara

Sara

2021-12-13

Nytt år ny webb! ❤️ Dags att verkligen göra intryck på webben och skippa "good enough"? Kontakta oss - ingen fråga är för dum... eller? ;) Vi är superprisvärda!

Miljö- och hållbarhetspolicy

Ska man behöva ta den här dialogen 2022? Vår framtid, miljö, hållbarhet och långsiktigt gott för vår planet och våra medmänniskor är en förutsättning. Ska man som företag verkligen behöva ta ställning - ja det kan man väl göra. Bara man kan undvika greenwashing och att behöva ta ställning politiskt i varje sakfråga. Vi är trots allt här för att hjälpa våra uppdragsgivare att bygga riktigt bra webb - inte klä vår image eller retorik i gröna blad och blommor. 🍀

Värderingar 

Vi tycker att den individuella friheten är högst upp på agendan. Vi tvingar inga av våra anställda att göra vare sig det ena eller andra. För oss är frihet och resultat det viktiga. Med frihet kan man som person utvecklas och våga ta egna initiativ. Med frihet har man utrymme att både tänka själv och möjlighet att göra gott utifrån sina egna personliga värderingar och preferenser. 

Med det sagt så har vi internt givetvis en samsyn och ambition i att bedriva vår verksamhet etiskt och gott. Att fatta beslut gällande inköp, aktiviteter och underleverantörer baserat på dennes engagemang och påverkan (direkt eller indirekt) på miljön. Och det gör vi.

Som företag kan man dock inte bara brassa på om hur mycket koldioxidutsläpp man kompenserar för eller hur kravmärkta papper till skrivaren man köper - när resten av kedjan i produktionen är tvivelaktig. Man måste gräva djupare än så. 


Vi premierar

  • Mänskliga rättigheter, integritet att utrycka sig - och att få tycka som man vill
  • Lokalt framför outsourcing 
  • Välja miljövänligare alternativ när möjligt (vilket det nästan alltid är)
  • Frihet att välja - men uppmuntran att välja det bästa för både miljön och mänskligheten 


Vad vi inte gör/gillar

  • Greenwashing - vi skriver inte massa bullshit bara för att ha en miljöframtoning
  • Oetisk skatteplanering. Man får tycka vad man vill om att betala skatter, men utan oss företagare så finns det inga böcker till skolorna eller pengar till förbättring i samhället. Så gör gott för er - ni som kan. Ingen gillar fifflare (looking at you; gig-företag!). 


Vad vi faktiskt gör

  • Vi använder enbart svensk miljö-certifierad hosting via Easyweb. (Vilket även ger våra kunder högre integritetsskydd, bättre prestanda och hög säkerhet)
  • Vi erbjuder våra anställda att arbeta hemifrån (eller var man nu vill ifrån) - vilket indirekt skär bort daglig pendling och kommunikation i onödan
  • Vi gillar och anlitar företag som på riktigt arbetar aktivt med miljöfrågor
  • ... och så köper vi miljömärkt papper och sånt ✌️😎

Robert Edvardsson

VD, robert@sphinxly.se

Fredrik Elneus

Byråchef, fredrik@sphinxly.se