Kontakta oss
robert_edvardsson-stor-fest4
fredro
Skärmavbild 2022-01-12 kl. 16.17.38
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.03.03
sara
Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Behöver du också en bättre webb? Fyll i formuläret så bjuder vi på ett trolleritrick! ;)

Sphinxly AB

Linnégatan 80

115 23 STHLM

Se på karta

Din framtid börjar här!

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2022-01-13

Söker du praktikplats / LIA? Vi får många förfrågningar - men letar alltid efter nästa stjärna till vårt team.
Läs mer här och se om det känns rätt!

sara

Sara

2021-12-13

Nytt år ny webb! ❤️ Dags att verkligen göra intryck på webben och skippa "good enough"? Kontakta oss - ingen fråga är för dum... eller? ;) Vi är superprisvärda!

robert_edvardsson-stor-fest4

Robert Edvardsson

2021-11-09

PS, känner du en senior account manager/affärsutvecklare som gillar skalning och försäljning med erfarenhet av SaaS-tjänster?
Connecta med mig! / robert@sphinxly.se 

Skärmavbild 2021-12-09 kl. 22.09.38

Daniel

2022-01-13

Nytt projekt på G: Snigel! Modern digital shop kopplat till Visma 2000 via Sharespine med Easyweb som CMS. Mer info kommer - shhhh....

gabbe

Gabbe Gabbelito

2021-12-13

Det dynamiska APIet i Easyweb (gäller installationer från version 2 och senare) gör det möjligt att hämta ut ALL data ur easyweb i realtid - för användning i appar, skärmar och andra system.

SEO / PPC

För att skapa en högt rankande site på Google så räcker det inte längre bara med rätt innehåll. Sökmotorer idag premierar engagerande, interaktiva och intressanta hemsidor där besökarna stannar kvar. Därför är kombinationen UX-design, engagerande interaktivitet och högpresterande teknik en förutsättning för att ta din position i toppen. Vi har ett internt seniort SEO-team som löpande analyserar, optimerar och kommer med rekommendationer.

webb6

Custom SEO

Vi behovsanpassar alltid vårt SEO-arbete utifrån varje enskild kund för att det ska bli så optimalt som möjligt. Men här beskriver vi på ett ungefär hur vår SEO-tjänst fungerar.


SEO i samband med ny site

SEO-teamet kopplas in direkt när en ny webbplats ska få sin design. Detta för att säkerställa att webbplatsen får en SEO- och användarvänlig struktur samt att den är lätt att underhålla. I samband med lansering av ny site hjälper vi även med ompekningsarbetet (301) och ser till att mätning är på plats i koden så att vi kan följa hur den nya sajten presterar.

Det fortlöpande SEO-arbetet

I det löpande SEO-arbetet jobbar vi med Databaserad SEO. Det innebär att vi optimerar innehållet utifrån de insikter vi utläser av all data vi kontinuerligt samlar in. Det finns många olika parametrar som styr för vilken strategi vi kommer använda för varje period (kvartal).

Exempel på vad vi jobbar med:

  • Sökordsanalys - analys av söklandskapet för er bransch och samlar de allra viktigaste och mest relevanta sökfraserna att jobba med för er webbplats
  • Optimering av content - text, rubriker, bilder, länktexter
  • Optimering av meta-taggar
  • Optimering av UX
  • Vi går regelbundet igenom statistik, hur webbplatsen presterar, styrkor & svagheter samt tar fram SEO-strategier och optimeringsförslag
  • Implementering

Ett nära samarbete med Sphinxlys webbavdelning

En av våra främsta USP:ar är att till skillnad från en extern byrå, sitter vårt SEO-team in house och har ett nära samarbete med designers, back- & front-end utvecklare samt projektledarna på Sphinxlys webbavdelning. Det här är en enorm fördel när vi exempelvis jobbar med att förbättra och implementera UX-förbättringar och olika konverteringsåtgärder.

Skärmavbild 2021-12-15 kl. 13.20.24
Skärmavbild 2021-12-15 kl. 13.20.08

Robert Edvardsson

VD, robert@sphinxly.se

Fredrik Elneus

Byråchef, fredrik@sphinxly.se