Flytta från Wordpress

Wordpress är ju kanske inte det i särklass enklaste eller roligaste publiceringsverktyget att arbeta med.

Vi får ofta förfrågningar från företag som sitter i en Wordpresslösning som man av en eller annan anledning inte är nöjd med. Det kan bero på något så enkelt som att hemsidan slutat fungera/blivit hackad eller för att man tycker att administrationen är för knepig. Det är säkerhetsuppdateringar som måste installeras, plugins som måste uppdateras, eller så har man blivit alldeles för inlåst i en specifik utvecklares kod - för att kunna fortsätta arbeta med hemsidan när den personen försvinner.

Vi välkomnar alla att komma in i värme hos oss, där vi driftar och utvecklar din hemsida på plattformen Easyweb. Vi ger dig fri utbildning, fri support, och löpande tekniskt underhåll. 100% utan Wordpress.


Varför flytta från Wordpress?

Det finns lika många anledningar till att inte använda Wordpress som det finns anledningar till att använda Wordpress. I de fall där man som organisation har kompetensen inhouse, där det finns en webbansvarig person som kan utveckla och underhålla hemsidans tekniska aspekter - hantera säkerhetsuppdateringar och helt enkelt stå för hemsidans support - så är det lika bra att köra vidare (förutsatt att man i övrigt gillar plattformen). Likaså om man har en bra relation med sin webbyrå som hjälper till med Wordpressfrågorna löpande, som tar hand om drift och det tekniska - ja då kan man låta det löpa på. (Ofta är det fett dyrt dock - iom att Wordpress är så krävande i sitt underhåll).

Men vad händer den dagen man vill klippa banden med den som installerade hemsidan, om man är missnöjd med sin byrå eller om man helt enkelt vill slippa hålla på med teknik, versioner, moduler och plugins helt och hållet? Då kan det faktiskt bli ganska svårt. Många ogillar att hoppa in i gamla Wordpress-installationer och "rätta till fel". Det är så mycket som kan hända och som kan generera oönskade konsekvenser, så sådana "små konsultinsatser" brukar ofta sluta med rejält skenande kostnader.

Easyweb är till skillnad från Wordpress en helt molnbaserad tjänst - vilket innefattar att du som brukare ALLTID har tillgång till den senaste versionen av plattformen (inga fler "säkerhetsuppdateringar" eller tekniskt underhåll). Allt bara funkar - out of the box - och dessutom med riktigt grym svensk support och fri utbildning, om du behöver ett bollplank eller behöver tips och råd i hanteringen av ditt innehåll.

För en bra hemsida handlar ju egentligen mest om att se till så att innehållet uppdateras löpande och är aktuellt - eller hur? När hemsidan väl är byggd, då ska de ju faktisk bara funka! Både idag och om 5 år. Utan att du måste hoppa in och agera tekniker. 

Hur går det till? Vad kostar det?

Sitter du fast i Wordpress, men är missnöjd? Ta kontakt, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa till!

Robert Edvardsson är expert på digitala trender och användarvänlighet på Sphinxly Webbyrå i Stockholm

Vi bygger bra hemsidor

Några kunder…

Skills & Talent jagar de bästa talangerna. Sphinxly har byggt en annorlunda ny hemsida med mycket animerade och interaktiva element för att skapa känsla och väcka intresse "i bruset". Ta en titt, det blev rätt grymt!

Visa fler kunder
Vi bygger bra hemsidor

Några kunder…

Bosque & Colina är ett svenskt investmentbolag som grundats av teamet bakom företagsgruppen Wood & Hill Fastigheter/Investment AB. 

Visa fler kunder
Vi bygger bra hemsidor

Några kunder…

Brovex har en kraftfull industriell maskinpark och hjälper företag med legotillverkning av prototyper och för massproduktion. Brovex har på sina två fabriker (Sverige + Serbien) över 300 anställda och 60 CNC-maskiner i två- och treskiftsproduktion. Sphinxly har skapat en modern och tydlig webb med unikt grafiskt formspråk.

Visa fler kunder
Vi bygger bra hemsidor

Några kunder…

aare är ett av de ledande screentryckerierna i Sverige. aare kontaktade oss på Sphinxly för att få en ny fräsch hemsida med ett lätt publiceringsverktyg, titta gärna på resultatet! 

Visa fler kunder
Vi bygger bra hemsidor

Några kunder…

Smärthjälp för de behövande. Bragée bedriver nytänkande program och rehab mot utmattning och smärta - med korta väntetider och egenremiss. Sphinxly har byggt en lättnavigerad och tydlig hemsida med patientdel, där patienter kan ta del av skräddarsydda övningar i text, ljud och videoformat.

Visa fler kunder

"På rekordtid har vi byggt upp en helt ny webbplats med ett fantastiskt bra stöd av Sphinxlys experter. De tydligaste svaren på att webbens attraktivitet och relevans för våra målgrupper är den statistik som Google Analytics visar redan efter kort tid: Extremt låg sk avvisningsfrekvens vilket betyder att sajten har mycket hög relevans. Dessutom är besökarna i snitt inne på 4,5 sidor, också det ett tecken på att sajten skapar både nyfikenhet och intresse."

Ola Bergfeldt, CMO på IAMIP

"Nordic Fixed Income anlitade Sphinxly för att skapa en ny, modernare hemsida som bättre matchade vår profil. Det professionella och tillmötesgående bemötandet har gjort att våra önskemål och behov kom fram och uppfylldes till fullo. Med Easyweb är det möjligt för oss att enkelt och smärtfritt hantera vår hemsida på egen hand, ett mycket användarvänligt och smidigt verktyg. Vi är väldigt nöjda med deras arbete och det färdiga resultatet. Sphinxly är verkligen en skön webbyrå.”

Johanna Garpenlöv, Nordic Fixed Income

"Redan när vi tog kontakt med Sphinxly hade vi höga förväntningar, något som Sphinxly verkligen levt upp till. Efter att ha träffat Robert och gänget så inväntade vi ett första utkast och därifrån har det bara varit glada miner. Måste säga att det är väldigt enkelt att arbeta i Easyweb. "

Patric Ljung, Hydropool

”Pizza Hut har jobbat med Sphinxly sedan 2013. Före det har jag även jobbat med Sphinxly på andra företag. Sphinxly är en innovativ webbyrå med hög servicenivå och kunskap. De är enkla att jobba med och jag får alltid snabb hjälp när jag behöver. Dessutom använder jag publiceringssystemet Easyweb för att hantera hemsidan och som är väldigt enkelt och användarvänligt. Kombon av Sphinxly som webbyrå och publiceringssystemet Easyweb gör det till en enkel match att hantera vår välbesökta hemsida"

Annie Jansson, marknadschef Pizza Hut

"Vi ville göra om vår webbplats för att både passa våra kunder bättre men också för att göra den mer modern. Sphinxly förstod precis våra behov och lyckades dessutom göra en riktigt snygg sajt där detaljer från vår logotyp användes på ett smart sätt i designen. Vi har fått många kommentarer från kunder att vår sajt är både snygg och lätt att använda och vi kan själva styra innehållet enkelt via Easyweb."

Staffan Melin, Require
Hej! Vill du boka möte, få offert eller ställa en fråga? Hej! Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig. Självklart helt förutsättningslöst.
Eller ring: 08- 665 00 30