Vad är en Sphinxly?

På en bra hemsida drunknar du inte i ord. Därför har vi valt att hålla oss kort!

  • Snygg, genomtänkt Webbdesign
  • Tydlig Användarvänlighet
  • Mac/PC/mobilt Responsivt
  • Hittas på Google SEO
  • Uppdaterad Publiceringsverktyg

Sen låter vi våra kunder tala istället:

sph

Ola Bergfeldt, CMO på IAMIP

Ola_IAMIP
"På rekordtid har vi byggt upp en helt ny webbplats med ett fantastiskt bra stöd av Sphinxlys experter. De tydligaste svaren på att webbens attraktivitet och relevans för våra målgrupper är den statistik som Google Analytics visar redan efter kort tid: Extremt låg sk avvisningsfrekvens vilket betyder att sajten har mycket hög relevans. Dessutom är besökarna i snitt inne på 4,5 sidor, också det ett tecken på att sajten skapar både nyfikenhet och intresse."

Johanna Garpenlöv, Nordic Fixed Income

Johanna_NFI
"Nordic Fixed Income anlitade Sphinxly för att skapa en ny, modernare hemsida som bättre matchade vår profil. Det professionella och tillmötesgående bemötandet har gjort att våra önskemål och behov kom fram och uppfylldes till fullo. Med Easyweb är det möjligt för oss att enkelt och smärtfritt hantera vår hemsida på egen hand, ett mycket användarvänligt och smidigt verktyg. Vi är väldigt nöjda med deras arbete och det färdiga resultatet. Sphinxly är verkligen en skön webbyrå.”

Annie jansson, marknadschef Pizza Hut

annie
”Pizza Hut har jobbat med Sphinxly sedan 2013. Före det har jag även jobbat med Sphinxly på andra företag. Sphinxly är en innovativ webbyrå med hög servicenivå och kunskap. De är enkla att jobba med och jag får alltid snabb hjälp när jag behöver. Dessutom använder jag publiceringssystemet Easyweb för att hantera hemsidan och som är väldigt enkelt och användarvänligt. Kombon av Sphinxly som webbyrå och publiceringssystemet Easyweb gör det till en enkel match att hantera vår välbesökta hemsida"

Staffan Melin, Require

staffan
"Vi ville göra om vår webbplats för att både passa våra kunder bättre men också för att göra den mer modern. Sphinxly förstod precis våra behov och lyckades dessutom göra en riktigt snygg sajt där detaljer från vår logotyp användes på ett smart sätt i designen. Vi har fått många kommentarer från kunder att vår sajt är både snygg och lätt att använda och vi kan själva styra innehållet enkelt via Easyweb."

Patric Ljung, Hydropool

patricljung
"Redan när vi tog kontakt med Sphinxly hade vi höga förväntningar, något som Sphinxly verkligen levt upp till. Efter att ha träffat Robert och gänget så inväntade vi ett första utkast och därifrån har det bara varit glada miner. Måste säga att det är väldigt enkelt att arbeta i Easyweb. "

Frida Rydbo, Childhood Sverige

frida_childhood
"Sphinxly har hjälpt oss med Childhood Sveriges hemsida under många år. Tack vare ett stort engagemang från företagets anställda fick vi, trots vår begränsade budget, en hemsida som uppfyllde de önskemål vi hade. Publiceringsverktyget Easyweb är mycket smidigt och förenklar det dagliga arbetet med hemsidan för både den som är van och den som är ovan vid webbpublicering. Vi uppskattar den personliga kontakten och hjälpsamheten från alla Sphinxlys medarbetare."

Fredrik Lundholm, VD Purchase Solutions & Owley

fredrik_owley
Vi började anlita Sphinxly under 2012 och har under åren fått hjälp med hemsida, logotype och grafisk profil till två av våra bolag. Sphinxly har hela tiden visat prov på stor verksamhetsförståelse i kombination med ett vänligt och professionellt bemötande. Genom Easyweb har vi på ett enkelt sett kunna underhålla våra sidor själva.

Victoria Högset, Exopen

vh
ExOpen behövde en modernare och enklare hemsida. Målet var att antal klick till rätt information skulle minska men samtidigt att kunderna ska stanna längre på sidan och vilja läsa mer. Vi sökte efter en webbyrå som snabbt kunde ta fram detta. Sphinxly löste detta på kort tid med en konkret plan och kunde även hjälpa oss att ta fram bilder. Vi är väldigt nöjda med Sphinxly, vår nya sida, den snabba supporten och enkelheten att själva jobba vidare i Easyweb.

Ivar Nore, Geometrik

in
Geometrik levererar mätteknik till Sveriges infrastruktur. Vår verksamhet är okänd för de flesta, men väldigt viktig för alla som åker bil eller tåg. Sphinxly har skapat en ny hemsida åt oss där vår verksamhet och våra produkter presenteras på ett lättillgängligt och lekfullt sätt, utan att kompromissa med sakinnehållet. Det har varit roligt och stimulerande att få se våra önskemål och idéer förverkligas och dessutom förbättras. Geometriks utbud uppdateras kontinuerligt, så det är behändigt att kunna administrera hemsidan själv i Easyweb. Trevligt nog så har vi även fortsatt utveckla hemsidan efter lanseringen och jag uppskattar varmt deras höga servicegrad.

Jonas Kihlman, Sealtech

jk
”Jag kan lätt navigera på sidan och hitta det jag söker”. Detta citat är ett av många vi har fått från våra kunder som bekräftar att vi har nått dit vi ville när vi startade vårt projekt. Vår tidigare hemsida var stor, tung och svårnavigerad, de som hittade till sidan lämnade den lika fort då den information de sökte var för svår att hitta. Då tillverkning av hemsidor ligger en bra bit utanför vårt kompetensområde har valet av Sphinxly som samarbetspartner visat sig vara ett bra val. Sphinxly har varit stöttande och snabba med support före, under och efter projektet. Målet att få en väl fungerande hemsida som kunderna lätt kan navigera på och snabbt hittar den information de behöver har vi nått med råge och vi är mycket nöjda, något som ett annat citat från en annan kund visar: ”WOW! Ser riktigt bra ut och är väldigt interaktiv”

Erik Cedergren, Definite

erik_cedergren
I och med att det blev dags att bygga ny webbplats så letade vi med ljus och lykta efter en webbpartner som kunde leva upp till våra högt ställda krav. Valet föll på Sphinxly. Detta visade sig vara mycket lyckat. Projektet har flutit på smidigt och vi har genomgående fått snabb, personligt och högkvalitativ service. Sphinxly har gått den där lilla extra sträckan och värnar våra intressen och detta är något jag uppskattar oerhört. Easyweb är ett smidigt publiceringsverktyg som passar vårt behov perfekt. Jag är extremt nöjd med vårt samarbete och kan varmt rekommendera Sphinxly som Webbyrå i Stockholm.

Magnus Dahlberg, Interoc

md
Interoc är ett nystartat företag genom ett förvärv av en befintlig verksamhet i PEAB. I samband med förvärvet beslutade vi att byta loggotyp och grafisk profil. I samband med detta ville vi även förändra hemsidan. Vi började att söka efter en ny leverantör och jag googlade runt på olika hemsidor för att hitta en leverantör som fyllde våra krav. Vår krav var en modern hemsida där vi ville lägga stor vikt vid enkelhet och att kunna visa vår verksamhet i bilder. Vi ville även ha ett enkelt system för själva kunna hantera webbsidan. Jag plockade ut 4 stycken leverantörer som fick presentera sitt upplägg och vi föll direkt för Sphinxly. De fattade direkt våra tankar kring hemsidan och skapade tillsammans med vår reklambyrå en känsla och profil som jag hade tänkt mig.

Dick Malmlund, Varningsinfo

dick
Efter mycket letande hittade vi Sphinxly som redan vid första kontakten kändes som att vi hamnat rätt. Dom lyssnade och var intresserade av vår verksamhet på ett sätt som vi inte tidigare stött på i samma bransch. Att resultatet blev så bra är inte så överraskande med tanke på hur bra hela "resan" har känts. Vårt företag lever på att alltid finnas till hands men i Sphinxly har vi stött på en hård konkurrent i just det avseendet.

Nicklas Wijkmark, Wijkmark Photography

wijkmark
I min verksamhet är det viktigt med en ny snygg hemsida som lyfter fram bilderna på ett bra sätt. Efter att ha tittat runt lite valde jag Sphinxly eftersom hemsidorna i deras portfolio sticker ut bland mängden med modernare, kaxigare design och nästan oändlig variation. Det kreativa teamet på Sphinxly förstod direkt vad jag behövde och skapade en riktigt snygg hemsida med klockren design. Jag är väldigt nöjd och har fått mycket positiv respons på den nya hemsidan.

Helene Stålhem, Konica Minolta

kmbp
Vi på Konica Minolta behövde en ny Partnersida för våra återförsäljare ute i landet. Vår tanke med den nya partnersidan var att den skulle vara enkel att hitta information i och dessutom skulle den vara flexibel att bygga ut, enkel att uppdatera samt personlig för den som loggar in. Jag kontaktade då bland annat Sphinxly som snabbt kom med feedback på våra tankar. Valet blev inte svårt för med en stark, förstående (för våra behov) och utvecklande kraft löste Sphinxly vår önskan och faktiskt lite till. Vi är idag nöjda med våra sida och får alltid snabb hjälp om det är något vi undrar över.

Peter Nordwall, Ancrona

ancrona_peter
Vi har nu använt Sphinxly för ett antal projekt och bland annat att kreera hemsidor till två bolag inom koncernen. Det vi har uppskattat, förutom ett mycket bra resultat, är deras sätt att driva projekten. De kommer alltid med kreativa lösningar och säger även till om det är något de inte håller med om. Verktyget easy web är också väldigt bra. Mycket användarvänligt och vår marknadsavdelning administrerar själva hemsidorna. Om man är ute efter en hands-on byrå som gör ett mycket bra resultat och håller sina deadlines så kan jag verkligen rekommendera Sphinxly.

Fredrik Ljungdell, KomKap

komkap
Vi tog god tid på oss innan vi valde Sphinxly, jag vågar påstå att alla motsvarande aktörer fick en chans att presentera sig själv och lämna offert. Valet föll på Sphinxly pga raka rör och en bra prisbild, vi såg redan på referensprojekten på hemsidan att de kunde leverera kvalitet. Kostnaden för en komplett hemsida, logotyp, tycksaker, konsultation och en hel del tålamod (tack Robert!) blev precis som offererad. Kvalitet i produktion, lyhörd projektledare och ett väldigt stort engagemang samtidigt som både tidsplan och budget höll hela vägen är de saker jag pratar om när jag rekommenderar Roberts team till andra.

Ulf Jonsson, Zengun

zengun
Då vi satte oss och skulle handla upp hemsida så valde vi ut ett antal byråer vi hade referenser på samt kompletterade med några mer eller mindre slumpade alternativ. Att valet till slut hamnade på Sphinxly beror på flera olika faktorer. Sammanfattat så mötte vi: Driv, Engagemang, Lyhördhet. Allt paketerat i en bra, intuitiv teknisk lösning (att själv kunna redigera hemsidan är en barnlek). Enkelheten ger en mkt god helhetsekonomi. Supporten har fungerat klockrent. Antalet köpta konsulttimmar efter att sidan var up and running kan räknas på en hand.

Nadja Chekhov, Sveriges Facköversättarförening

nadja
För SFÖ är webbplatsen föreningens viktigaste ansikte utåt. När vi bestämde oss för att modernisera webbplatsen sökte vi efter en leverantör med ett enkelt webbhanteringssystem som vi själva kunde administrera. Vi ville också ge webbplatsen ett kosmetiskt lyft och Sphinxly förstod snabbt vad vi kunde tänkas vara intresserade av designmässigt. Från offertförfrågan till implementering har vi haft en mycket bra dialog med Sphinxly och vi har känt att vi haft den hjälp och support som behövts under hela processen. Vi ser fram emot ett gott samarbete även i fortsättningen och våra besökare är mycket nöjda med resultatet!

Robert Ekström, Wahlstedt Sageryd

robert_ws
I vår upphandling av ny hemsida deltog flera kommunikationsbyråer som kunde erbjuda webbutveckling men Sphinxly stod verkligen ut från mängden. Designförslagen var djärvare, proffsigare och det kändes att de hade ett helt annat fokus på web, vilket ju faktiskt är det enda som de sysslar med. Att Sphinxly dessutom var betydligt billigare än de andra gjorde valet ännu enklare. Jag är mycket nöjd med Sphinxlys arbete och rekommenderar dem varmt till vem som helst.

Tove Nilsson, Etiska Rådet för Betalteletjänster

tove_etiskaradet
När vi skulle välja en webbyrå för utformningen av vår nya hemsida tog vi in ett dussintal offerter från olika byråer. Av dessa byråer var det bara Sphinxly som ringde upp och föreslog att vi skulle ha ett möte för att de skulle få en bättre förståelse för våra behov och därmed bättre kunna formulera sin offert. Sphinxly höll helt och hållet den i offerten föreslagna tidsplanen och priset var på en fullt rimlig nivå. Vi blev mycket nöjda med hemsidan och vi upplever att publiceringsverktyget Easyweb är enkelt att arbeta med.

Kerstin Torstensson

kerstin
Torstensson Art & Design ville ha en ny hemsida som skulle vara lätt att administrera och lätt att uppdatera, förändra och bygga ut, förutom att den skulle ha ett nytt utseende! Bilderna är nästintill det viktigaste i vår kommunikation med våra befintliga och nya kunder. Vi använder vår hemsida som en referenssamling och den har i stort sett befriat oss från att behöva skapa annat presentationsmaterial. Vid utskick länkar vi dessutom till vår hemsida och får snabbt reda på hur många som läser dem. Statistikdelen fungerar bra. Det känns som om sökordsoptimeringen fungerar bra, men det är svårt att bedöma. Det finns även möjlighet att utveckla hemsidan vid behov med andra funktioner än de vi använder idag, och det känns bra. (mer...)

Ann-Louise Rundin, Inrego

inrego
Sphinxly har arbetat fram vår webbshop till att bli en modern och snygg sådan och har på så sätt stärkt vår position som leverantör av begagnad IT-utrustning. Jag kollar alltid av med Sphinxly när vi står inför något nytt som ska till vår hemsida. De lyssnar på våra önskemål och levererar snabbt ett kreativt förslag som oftast är så mitt i prick att vidare diskussion känns onödig. Jag är mycket nöjd med arbetet med Sphinxly och kan varmt rekommendera dem till andra som har behov av kreativa idéer!

Ann-Sofie Palmlöv, S:t Eriks Vårdcentral

ann-sofie st eriks
När det var dags att bygga en ny hemsida tog vi kontakt med Sphinxly. Vi fick en snabb återkoppling och träffades för att diskutera igenom vad vi ville förmedla med hemsidan, vilken målgrupp vi ville nå ut till, vad vi önskade för funktioner etc. Vi ville ha en hemsida som var lättnavigerad, en startsida där man snabbt och lätt hittar den information man som patient söker, en sida som var ren och fräsch. (mer...)

Andreas Möllås, Ensolution

andreas
I konkurrens med ett flertal andra leverantörer valde vi Sphinxly mycket tack vare att de kom med egna och fräscha idéer. Resultatet blev över förväntan och vi har fått bra respons på den nya hemsidan. Verktyget EasyWeb gör arbetet med uppdateringar och förändringar av hemsidan riktigt enkelt. Vi kan varmt rekommendera Sphinxly!

Marie Kotschack, Spiltan

marie på spiltan
Jag har följt Sphinxly på håll sedan start då de lanserade sitt publiceringsverktyg easyweb och tyckt att det var ett duktigt gäng. Då det nu blev dags för oss att göra om våra hemsidor, för något år sedan, föll det sig naturligt att låta dem komma med förslag samt offerter. Vi är idag glada att vi valde dem som vår webbyrå. Vi är väldigt nöjda med våra hemsidor både designmässigt och med verktyget – easyweb – som vi använder för att uppdatera sidorna. Det känns också bra att samarbeta med en mindre byrå där man känner medarbetarna och snabbt kan få respons på frågor och problem samt få uppslag till förbättringar.

Christoffer Stenvall, Skytec

stenvall
Med ett fräckt och träffsäkert designspråk som signalerar professionalism, trygghet och enkelhet levererar Sphinxly den, enligt mig, bästa webbdesignprodukten på marknaden i dag. Profilen Sphinxly utarbetade i samband med utvecklingen av den nya webbsidan lade grunden för Skytecs nya profil som nu används på daglig basis i vår marknadsföring och kundkontakt. (mer...)

Felix Kvick, Bisfront

5
I samband med ett strategiskt namnbyte och en ny grafisk profil har Sphnixly tagit fram Bisfronts nya webb tillsammans med CMS verktyget EasyWeb. Det dedikerade teamet hos Sphinxly har verkligen förstått hur Bisfront vill kommunicera med sina kunder via webben och lyckats förmedla detta i en väldigt snygg förpackning. Tack vare publiceringssystemet har vi nu en interaktiv och uppdaterad webb. Det ökade antalet intresseanmälningar från webben har redan under 1:a månaden gett en avkastning som vida övertiger kostnaden för vår nya webb.

Hanna Karlsen, Topas

4
Vi valde Sphinxly för att få ett effektivt utförande på vår nya hemsida. Det finns många aktörer men Sphinxly är duktiga på att få fram en tilltalande design. Vår hemsida är vår viktigaste marknadskanal och skyltfönster. Samarbetet med Sphinxly har fungerat utmärkt med snabba och koncisa svar och hjälp vid behov. Vi har fått mycket positiva kommentarer från våra besökare.

Håkan Nordlund, Pensum

3
För Pensum är hemsidan ett viktigt kommunikationsverktyg mellan oss och våra kunder. Det är också vårt ansikte utåt. Sphinxly gav oss en ny modernare profil och är alltid kreativa och trevliga att samarbeta med när de löser våra problem. Då prislappen för deras arbete dessutom är mycket fördelaktigt är vi mer än nöjda.

Ann Wikland, Tamarind Translations

1
Efter en genomsökning på internet av potentiella leverantörer föll vi för Sphinxly och valde att jobba med dem. Vår webbvärld förenklades betydligt av Sphinxlys smarta, snygga lösningar och bra SEO-råd. Sphinxly lyssnar på oss och kommer snabbt med bra förslag. Tack för att ni finns!

Lars Gundersen, ITDM

2
Efter att ha hört talats av en kollega att Sphinxly arbetade kreativt, snabbt och var enkla att ha att göra med så bestämde vi oss för ett möte. Vi valde att arbeta med Sphinxly för att ta fram vår hemsida, och så här i efterhand kan vi beskriva Sphinxly så här: Bra på att lyssna. Kreativa med fokus på målet i såväl profil, budskap och ekonomi. Snabba. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och ett riktigt gott samarbete.

Paula Bohm Öhman, Paula-Ö

paulao
Teamet på Sphinxly har ett väldigt bra öga för de eminenta detaljerna. Jag hade en stark vision av vilken känsla jag ville att hemsidan skulle förmedla, utan att exakt kunna konkretisera den. Sphinxly kom in och fångade upp exakt vad jag ville uppnå. Utöver resultatet är jag även nöjd med att Sphinxly ger snabba svar, är tydliga och problemlösningsorienterade.

Kalle Eliasson, E3D

kalle
Efter några minuters bläddrande i sphinxlys portfolio var det ingen tvekan om vilken webbyrå jag skulle anlita till den nya hemsidan. Med facit i hand kan jag bara konstatera att alla förväntningar infriades med råge, och dessutom till ett pris som få andra kunde tävla med. Att den första designskissen kom redan ett par timmar efter att jag godkänt offerten och att supporten varit fantastisk både under och efter lanseringen är ytterligare anledningar till att jag nu varmt rekommenderar sphinxly till kollegor och kunder.

Jolin Löf, Cekab

jolin
I samband med att CEKAB bytte profil behövde vi också förnya vår hemsida som hängt med i många år. För oss var det viktigt att hitta en webbyrå som förstår både form och funktion. Valet föll på Sphinxly som hade en portfolio full av snygga och genomtänkta hemsidor. Resultatet blev att vi fick en ny, modern och fräsch hemsida som vi är mycket nöjda med och som även har fått mycket positiv feedback från våra kunder. Hela processen från första kontakten till färdig hemsida har varit snabb och smidig. Vi gick också över till EasyWeb publiceringsverktyg, vilket inte bara har gjort det enklare för oss att hålla hemsidan uppdaterad, utan även att förbättra vår sökmotoroptimering.

Helen Alfvegren, Pocketförlaget

helen
Sphinxly är en kreativ och skön webbyrå som aldrig ser problem, bara lösningar. De har hjälpt mig att ta fram sex stycken hemsidor till Pocketförlagets författare och det har varit, och är fortfarande, ett sant nöje att arbeta med dem. De är proffsiga och effektiva och jag rekommenderar dem och Easyweb till alla jag träffar. Missa inte den här pärlan på Linnégatan!

Lars Fredriksson, Projektinredningar

projektinredn
När vi ingick ett återförsäljaravtal/agentur med en plåtskåpstillverkare tog vi beslutet att göra en större marknadsoffensiv och ett första steg var att se över vår hemsida. Med den nya hemsidan ville vi visa båda våra verksamheter på ett lätt och överskådligt sätt. På specialinrednings delen ville vi visa olika projekt som vi gjort och på plåtskåps delen ville vi visa en urval av våra standard produkter. Med hänsyn till detta tog Sphinxly fram olika idéer för hur vi kunde framföra de båda verksamhetsdelarna på en och samma hemsida. Efter beslut för en idé inriktning så plockade Sphinxly fram vår nya fräscha hemsida på kort tid och med ett nära samarbete med oss. Jag kan varmt rekommendera Sphinxly till andra företag då de alltid håller vad de lovar och gör allt på kort tid!

Christoffer Björklund, Captica

christoffer_bj
När vi på Captica skulle fräscha upp våran hemsida så började vi med att välja ut några byråer med goda referenser. När vi träffat de olika byråerna så var valet enkelt. Sphinxly stod precis för det vi efterfrågade. Inovativa, Lyhörda och kreativa. Vi har under de första 6 månader med den nya sidan ökat antal besökare med 300% och det är mycket tack vare samarbetet med Sphinxly. Jag kan varmt rekomendera Sphinxly om man söker en partner inom Web.

Magnus Daar, Flood advokatbyrå

magnus
Vi sökte en kreativ webbyrå med stor självständighet. Målsättningen var att frigöra tid för oss själva och samtidigt ha en hemsida som var en bättre kommunikationskanal än den vi hade. Spinxly levererade och vi uppfyllde vår målsättning.

Lars Mikaelsson, Georange

geo
Efter att ha jobbar en del med hemsidor så föredrar jag lösningar likt EasyWeb. Ett enkelt sätt att hålla hemsidan levande och uppdaterad utan alltför invecklade förkunskaper. Lösningen fungerar mycket bra och det är lätt att komma i kontakt med företaget vilket ger ett bra helhetsintryck därför kan jag rekommendera Sphinxly.

Magnus Backlund, Green Tyre

nopic
När man vill sälja en konsumentprodukt på nätet är det viktigt att skapa en säljande sida som snabbt fångar användarens intresse och leder till avslut. När vi först kontaktade Sphinxly kändes det omedelbart rätt. De förstod att det absolut centrala vara att skapa en säljande website och kunde hjälpa oss med allt från ren webdesign till diskussioner kring vad som säljer bäst. De har dessutom varit oerhört service-minded och mycket enkla att arbeta med. Vi har haft direktkontakt med dem som utför utvecklingsarbetet och på så sätt sluppit mellanhänder i form av projektledare och andra som lätt förvanskar information på vägen och dessutom gör att saker tar längre tid. De sade från början att de skulle fortsätta arbeta på siten tills vi var nöjda, trots att det var ett fastprisuppdrag. De har definitivt hållit vad de lovat.
gruppbild_2016

Snabbfakta

Grundat: 2002
Antal fast anställda: 11
Erfarenhet: Hundratals lyckade digitala projekt

Vi är: Ett skönt team av kreativa formgivare och nytänkande webbutvecklare.  Med 100% fokus på att din webbplats ska bli en framgångssaga - både designmässigt, och resultatmässigt.

Nyfiken?

Lämna namn och nummer.
Så hör vi av oss om en liten stund! 

 

Det var en gång...

2002: Sphinxly grundas som kommanditbolag av Robert Edvardsson, uttalad webbnörd. Första kontoret var en gammal G4 Mac på ett trasigt skrivbord hemma hos Mamma och Pappa.

2003: Sphinxly flyttar in i ett kontorshotell i ett industriområde på Lidingö. Under kommande år växer antalet medarbetare från 1 till 4. Från ett rum på c.a 10 kvm byter vi till grannrummet. 20 kvm! Success!

2005: Sphinxly ombildas som Aktiebolag, och känner sig vuxen. Samtidigt får vi förtroendet att hjälpa allt fler och större kunder. Vi är unga, vi är hungriga, och jobbar hårt som fan! Det lönar sig till slut :)

2007: Flyttlasset går till Stockholm och Banérgatan 39 och c.a 100 kvm. Här sitter vi i 5 år, och går från 4 till 7 medarbetare. Responsivitet och "sociala medier" är nya buzzwords som vi slänger oss med.

2012: Vi flyttar igen! 200 meter till Linnégatan. Här har vi lokaler att växa i! Nu är vi 11 personer med blandade kompetenser inom digital marknadsföring och webbproduktion.

2016: Vad händer nu då - undrar du kanske? Sitter vi bara och rullar tummarna nu? Absolut inte! Webben är mer spännande än någonsin. Njut nu av våra referenscase - och ring oss - för bövelen - om du har börjat skämmas för din hemsida! ;)

 

Bonus: Vad betyder Sphinxly???

Det är en hårt bevakad hemlighet. Riken har krossats och mäktiga kungar försakats för gåtans skull. Men om du verkligen vill veta så är det väl bara att boka ett möte då, antar jag...

 
5
4

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du hjälp? Lämna namn och nummer, så hör vi av oss om en liten stund!

Namn *
Telefon
E-post *
Företag
Meddelande