Jobba hos Sphinxly

Vi söker alltid kreativa nya medarbetare, och även om vi inte har en position öppen inom ett visst område så knyter vi gärna kontakter inför framtiden. Tveka inte att skicka ett personligt brev och ditt CV till oss. Man vet aldrig - kanske blir du en del av Sveriges skönaste webbyrå innan du vet ordet av? :)

 

Just nu söker vi:

WebbyråWebbdesigner / Digital AD

Sylvass formgivare och Webb AD med kompetens inom front-end, CSS och JS. Du kan sätta dig in i kundens förutsättningar och mål, och skapa något helt unikt och nytänkande rent grafiskt. Vi söker dig som tror dig kunna göra bättre och snyggare webbdesign än oss, och som vill hjälpa oss att driva gränserna framåt för vad som anses vara bra digital design. Hos oss får du utrymme att lära och utvecklas tillsammans med likasinnade. Var beredd att visa upp designexempel på webbdesign och/eller webbplatser du gjort tidigare.


Webbutvecklare 

Webbutvecklare med inriktning back-end. Vi söker dig som förstår komplexiteten i att skapa en riktigt bra och användarvänlig webbplats - och har ett sinne för hur man gör krångliga saker enkelt, och hur kunder tänker. Vi kör framförallt .NET C# och MS SQL, men kan du PHP eller motsvarande och är rätt person så är det inte något problem. Kom och bli del av en gemenskap av trevliga kollegor, där vi kan lära och utvecklas tillsammans. Var beredd på att få utföra ett litet test för att bevisa dina kunskaper.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, pension från dag 1 oavsett ålder, massage varannan vecka, frukost på tisdagar, pingisbord med årlig turnering, fredagsöl - och ett riktigt skönt gäng vänner.

Skicka ditt CV och personligt brev till: robert@sphinxly.sePS. Söker du plats för LIA eller praktikplats på webbyrå? Hör gärna av dig! Vi har i regel en eller två platser tillgängliga per termin inom antingen front-end/design eller back-end och .NET.

 
5

Snabbfakta

Grundat: 2002
Antal fast anställda: 11
Erfarenhet: Hundratals lyckade digitala projekt

Vi är: Ett skönt team av kreativa formgivare och nytänkande webbutvecklare.  Med 100% fokus på att din webbplats ska bli en framgångssaga - både designmässigt, och resultatmässigt.

 
karta_webbyrå_östermalm

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du hjälp? Lämna namn och nummer, så hör vi av oss om en liten stund!

Namn *
Telefon
E-post *
Företag
Meddelande